logo zakelijk almelo

Over ons

Zakelijk Almelo organiseert sinds 2004 jaarlijks vijf bijeenkomsten met aandacht voor het ondernemerschap en de industriële bedrijvigheid in de stad. Sindsdien zijn tientallen grote en kleinere bedrijven en zowel gevestigde als startende ondernemers in de schijnwerpers gezet.

De organisatie van de bijeenkomsten van Zakelijk Almelo is in handen van Siegfried Steen, Anne-Marie Vogelzang, Coen Heldeweg, Marloes Neeskens en Ruurd Nieuwenhuis.

De bijeenkomsten vinden plaats in restaurant Ledeboer (Wierdensestraat 2 te Almelo) en beginnen om 17:00 uur. Vanaf 16:30 uur bent u hier welkom.
Gespreksleider is Martin Steenbeeke. Dick de Rijter zorgt voor het licht en geluid.

Opzet

De bijeenkomsten van Zakelijk Almelo bestaan uit twee vraaggesprekken, met als intermezzo een gesproken column. Sluitstuk is vaak de zeepkist. Hiermee willen wij startende ondernemers een podium bieden én aandacht vragen voor innovaties. U kunt zich hiervoor aanmelden via onze website. Stuur een korte samenvatting van uw verhaal met als onderwerp zeepkist naar info@zakelijkalmelo.nl. U kunt een van ons ook bij een van de bijeenkomsten benaderen. Het gaat om wat vernieuwend en relevant is en tot de verbeelding spreekt.

Fondsenwerving of reclame voor evenementen is niet toegestaan.

Eerstvolgende bijeenkomsten

Bekijk de hele agenda
Bekijk de meest recente impressie
Bekijken
Copyright Zakelijk Almelo 2024